Wagenbouw

De Technische commissie (TC) van onze vereniging is een gezellig clubje wagenbouwers bij elkaar. Iedere dinsdag- en donderdagavond wordt er vanaf 19.00 uur gewerkt aan de praalwagen. Al vroeg in het jaar wordt besloten welk onderwerp de praalwagen van het aankomende jaar gaat krijgen. Wanneer de tekening gereed is word er gestart met de bouw. Ieder TC-lid levert hier zijn aandeel in. Dit kan op allerlei vlakken, zoals lassen, vormgeven met gaas of piepschuim, plakken, schilderen, bewegende delen realiseren enz. De TC is het gehele jaar door actief bezig om tijdens de optocht een prachtige wagen op straat te krijgen. Wil jij ook je aandeel hier in leveren? Je bent van harte welkom. Als TC-lid of wil je gewoon af en toe een gezellige avond, kom dan langs in Hal 5 aan de Thorbeckelaan in Oldenzaal. Heb je vragen of wil je meer informatie mail dan gerust naar: TC@markloawen.nl

Optochtcommissie:

Voorzitter: Richard Jeunink

Leden: Michael Beuvink en Tim Kamp

Loopgroep:

Ilona Günther, Ria Beuvink, Mariska Noordman, Merian Steenbeeke en Mirthe Günther  (loopgroep@markloawen.nl)

Deze 2 commissies sturen een grote groep actieve leden aan die ervoor zorgen dat er een wagen gebouwd wordt en de pakken en attributen voor de loopgroep klaar komen.

Loopgroepcommissie

Een carnavalsoptocht bestaat niet alleen uit geweldige wagens maar ook uit een enthousiaste loopgroepen. De loopgroepcommissie van OCV De Markloawen bestaat uit een groepje enthousiaste mensen die elk jaar, samen met de technische commissie, weer een grote loopgroep met veel deelnemers die er prachtig uitzien op de straat willen brengen.

Natuurlijk hebben wij jullie weer hard nodig!

Heb je zin in een leuk feestje, geef je dan nu op en loop zondag 11 februari 2024 mee met de grootste en gezelligste carnavalsoptocht van Nederland.

Klik hier om je aan te melden.